Serenan äänitteet

Tiellä ken vaeltaa, virsisävelmiä Euroopan maista

CD:n ajatus tuli suoraan johdannaisena edellisestä julkaisusta, joka sisälsi Euroviisu kappaleita eri Euroopan maista. Siis miksei myös virsiä eri Euroopan maista eri aikakausilta! Levy julkaistiin vuonna 2016.

Levyllä on uusia sovituksia sekä Veli Martin Keiteliltä että kuorolaisilta.Mukana on myös aikaisemmin julkaistuja sovituksia.

 

Levyn hinta: 20€

 

Fantasiaa!

 

CD on julkaistu 2015, samana vuonna Keuruun Serena täytti 25 vuotta! Levyllä on ennenkuulumattomia sovituksia suosituista Euroviisu kappaleista. Esimerkiksi Suomen ensimmäinen kilpailukappale ja luonnollisesti kaikki Suomen voittokappaleet! Sovitukset ovat pääasiallisesti kuoron luottosovittajan Veli Martin Keitelin kynästä. Toki joukkoon mahtuu myös kuoromme johtajien sovituksia.

 

Levyn hinta: 15 €

Seimeen syntynyt


Julkaisu 25.11.2010. Keuruun Serenan tuottama joululevy (CD).

Serenan kauan toivottu ja odotettu joululevy näki lopulta päivänvalon. Synnytys meni hyvin ja sekä äiti että poika voivat hyvin :)


Levyn hinta 15 €

Ettepä arvaa!

 

Lastenlaululevy. Julkaisu 31.8.2006. Keuruun Serenan tuottama lastenlaululevy (CD)Levyllä on kaksi ennen julkaisematonta teosta: Jukka Kuusiston Hannele huovin runoihin säveltämät "Kesän pesä" ja "Kun on oikein pieni". Lisäksi kolmea ensimmäistä laulua lukuunottamatta kaikki muut ovat levyä varten tehtyjä serenalaisten sovituksia.

 

Sulasol-lehden arvostelu levystä

 

Levyn hinta 15 €

Suvi veräjän suulla

 

Vuonna 2002 julkaistu Keuruun Serenan tuottama ja kustantama kevyttä musiikkia sisältävä CD.

 

Levyllä on kolme ennen äänittämäntöntä teosta: Kirmo Lintisen Keuruun Serenalle sovittama unkarilainen kansanlaulu "Kaunis on", Lauri Pohjanpään runoon Raimo Tanskasen säveltämä "Kiurun tupa" ja Einari Vuorelan runoihin Eino Kirvessalon säveltämä viisiosainen sarja "Suvi veräjän suulla", josta levy on myös saanut nimensä.

 

Sulosol-lehden arvostelu levystä

 

HINTA 15 €

Taivasta kohti

 

Vuonna 2003 julkaistu Keuruun Serenan tuottama ja kustantama hengellisen musiikin CD.

 

 

 

Levyn hinta  15 €

Laulakaa riemuin


1995 Keuruun seurakunnan kustantama ja Mirja Husson tuottama kasetti.Kasettia voi tiedustella Keuruun Seurakunnalta.